VRIJWILLIGERS

GASTHEER/GASTVROUW

MuntMeesters biedt ruimte aan een groeiend aantal initiatieven, meeste zijn vaste gebruikers maar er zijn ook steeds vaker eenmalige activiteiten. Daarom zijn wij op zoek naar een vaste gastheer / gastvrouw. We denken aan iemand die in de buurt woont en het leuk vindt om nieuwe mensen wegwijs te maken in de ruimtes, te openen en te sluiten, af en toe koffie te zetten of de vaatwasser uit te ruimen en een oogje in het zeil te houden.

EIGEN INITIATIEVEN

Muntmeesters verwelkomt graag vrijwilligers die zelf een buurtactiviteit bij ons willen starten en begeleiden. Wil je bijvoorbeeld iets betekenen door ontmoetingen te organiseren voor een specifieke groep wijkbewoners, kom dan eens met ons praten. Wij willen bijvoorbeeld een samen-kook-club, spelmiddagen, ouderencafé, creatieve workshops voor kinderen graag ondersteunen.

KLUSSERS

Stukje bij beetje worden de werkruimtes  bij MuntMeesters verder opgeknapt om ze nog beter geschikt te maken voor allerlei cursussen en (buurt)activiteiten. Wij werken low-budget en veelal met tweedehands materialen om de ruimte voor buurtinitiatieven betaalbaar te houden. Vrijwilligersvergoeding voor klussers is soms mogelijk. Ben je handig en heb je zin en tijd om te helpen met klussen? Meld je dan bij ons.

mail