U-2B Heard!

WIE WIJ ZIJN:

Graag willen wij ons even voorstellen als vaste huurders in het mooie pand van Muntmeesters. Wij zijn van stichting Don Bosco Spirit. Wat doen wij? Wij werken aan verschillende projecten voor kwetsbare jongeren in Utrecht. Ons grootste project is: U-2B Heard!

OMSCHRIJVING:

U-2B Heard! is een cliëntenplatform vóór en dóór kwetsbare jongeren in Utrecht. Wij zijn er om jongeren te informeren en adviseren over alle zaken rondom woonvoorzieningen, dagbestedingen, actuele thema’s, problemen en alles wat je maar wilt weten in deze situatie. Ons doel is een stem en gezicht geven aan de kwetsbare jongeren in de stad Utrecht. We geven advies aan de Gemeente Utrecht en instellingen waar belemmeringen liggen.

Daarnaast gaan wij begin maart van start met het project Schuldhulpverlening. Bij dit project helpen ervaringsdeskundige jongeren andere jongeren met het in kaart brengen van schulden, bieden ze ondersteuning en helpen ze te voorkomen dat schulden verergeren. De ervaringsdeskundige jongeren zijn getraind en beschikken over een professionele en zelfbewuste houding om andere jongeren op maat gerichte begeleiding te geven.

DATA & TIJDEN:

Wij werken op dinsdag, donderdag en vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur.

De jongeren en vrijwilligers van U-2B Heard zijn elke donderdag aan het werk van 12:00 uur tot 18:00 uur, de deur staat voor iedereen open, kom gezellig eens een bakje koffie of thee bij ons doen!

MEER INFORMATIE:

info@donboscospirit.nl